مراسم تقدیر از کمیته اجرایی سومین همایش بین المللی باستان‌شناسان جوان برگزار شد

سومین همایش بین‌المللی باستان‌شناسان جوان توسط انجمن علمی دانشجویان باستان‌شناسان دانشگاه تهران با موفقیت و استقبال چشم‌گیر، آبان ماه سال جاری در دانشگاه تهران برگزار شد.

مراسم تقدیر از کادر اجرایی این همایش با حضور دکتر زارع چاهوکی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، دکتر طهماسبی معاون اجرایی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دکتر رضوان سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، برخی اعضای هیئت علمی گروه باستان‌شناسی و کمیته اجرایی همایش، دوشنبه ۲۲ آبان در باغ‌موزه نگارستان برگزار شد.

در ابتدای این برنامه، دانشجویان از باغ موزه نگارستان دیدن کردند و سپس نشستی صمیمی بین مسولان و دانشجویان برگزار شد.

در این نشست، مرتضی خانی‌پور دبیر علمی همایش گزارشی از عملکرد این همایش ارائه کرد. پس از آن دانشجویان دغدغه‌ها و مشکلات پیش‌روی خود در زمینه فعالیت‌های علمی و فرهنگی در دانشکده و دانشگاه را بیان کردند.

همچنین دو تن از میهمانان غیر ایرانی ضمن ابراز خرسندی از شرکت در این همایش، ابراز امیداوری کردند که این همایش شروعی برای همکاری بیشتر با باستان‌شناسان جوان ایرانی باشد و بتوانند به‌طور جدی‌تری پیرامون باستان‌شناسی ایران، فرهنگ و تعاملات منطقه‌ای در دوران مختلف به تحقیق و پژوهش بپردازند.

در بخش دیگری از این مراسم، دکتر همایون رضوان توضیحاتی پیرامون برگزاری همایش و همچنین عملکرد انجمن علمی دانشجویی باستان‌شناسی داد.

سپس دکتر عدنان طهماسبی نیز به ضرورت برگزاری همایش‌های بین‌المللی و تعامل فرهنگی جهت حفظ صلح جهانی پرداخت و سپس درباره ظرفیت‌ها و قابلیت‌های دانشکده ادبیات و علوم انسانی، در زمینه فعالیت‌های فرهنگی به صحبت پرداخت.

در ادامه، دکتر محمد علی زارع چاهوکی نیز از برگزاری برنامه‌های دانشجویی و اینکه انجمن‌های علمی دانشگاه به این مرحله رسیدند که می‌توانند همایش بین‌المللی برگزار کنند، ابراز خرسندی کرد و با شنیدن مشکلات و دغدغه‌های انجمن علمی باستان‌شناسی در برگزاری همایش و دیگر برنامه‌ها پیرامون تسریع در امور انجمن‌های علمی دانشجویی توضیحاتی را ارائه و ابراز امیدواری کرد که در برگزاری دوره جدید این همایش و برنامه‌هایی در این سطح با توجه به تجربیات قبلی بتوان به‌طور موثرتری از ظرفیت‌های متعدد دانشگاه با برنامه‌ریزی مناسب بهره جست.

در پایان این نشست، لوح‌های تقدیری از سوی دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه تهران و دکتر امین‌ مقدسی رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی به کمیته اجرایی همایش اهدا شد.