نمایشگاه کتاب عمومی و تخصصی دانشگاه تهران افتتاح شد

نمایشگاه کتاب عمومی و تخصصی دانشگاه تهران، هم‌ زمان با هفته کتاب و کتاب خوانی و روز جهانی علم و با حضور دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه تهران، شنبه ۲۰ آبان در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران افتتاح شد.

در این نمایشگاه، موسسه انتشارت دانشگاه تهران، جهاد دانشگاهی تهران، انتشارات دانشگاه علم و صنعت، انتشارات نوین، انتشارات شهر زبان، سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی، موسسه نشر دجیتال لوح فشرده سبا و شرکت آرسام رایان آرش حضور دارند.

در هفته کتاب و کتاب خوانی علاوه بر برپایی نمایشگاه کتاب با تخفیف ۵ تا ۳۰ درصدی، برنامه های مختلفی با هدف ترویج فرهنگ مطالعه در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار خواهد شد که از آن جمله می توان به برنامه های داستان خوانی، نقد و بررسی کتاب و بازدید از باغ کتاب تهران اشاره کرد.

گفتنی است، در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب دانشگاه تهران در باشگاه دانشجویان، هر روز از ساعت ۱۵ تا ۱۶:۳۰ سلسله نشست های داستان خوانی با عنوان «این بار داستان می خوانند» توسط کانون مطالعات بین المللی و فرهنگی و کانون کتاب باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

سلسله برنامه های داستان خوانی «این بار داستان می خوانند» ابتکار و تلاشی است که با بسترسازی داستان خوانی شخصیت های علمی، فرهنگ، هنری و اجتماعی که حسب حرفه شان الزاما از آنان انتظار داستان خوانی نمی رود، ضمن فراهم آوردن فضای شور و نشاط به ترویج فرهنگ کتاب و کتاب خوانی می پردازد.

همچنین، نشست نقد کتاب از سلسله نشست های هفتگی بحث و گفت وگو نیز توسط کانون کتاب باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران، دوشنبه ۲۲ آبان، ساعت ۱۶ برگزار می شود.

نمایشگاه کتاب عمومی و تخصصی دانشگاه تهران تا ۲۴ آبان همه روزه از ساعت ۹ تا ۱۶ دائر و بازدید برای عموم آزاد است.