تعطیلی مرکز تئاتر مولوی و دو موزه دانشگاه تهران به مناسبت اربعین حسینی

هم‌زمان با فرا رسیدن ایام اربعین حسینی، مرکز تئاتر مولوی، باغ موزه نگارستان، موزه مقدم و نگارخانه دانشجو به شرح زیر تعطیل خواهند بود.

مرکز تئاتر مولوی، روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۱۷ و ۱۸ آبان مصادف با نوزدهم و بیستم ماه صفر تعطیل خواهد بود.

باغ موزه نگارستان هم‌زمان با فرا رسیدن اربعین حسینی، پنجشنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۶ مصادف با بیستم ماه صفر تعطیل است. گفتنی است، بازدید از باغ‌ موزه نگارستان در نیمه دوم سال همه روزه غیر از دوشنبه ها از ساعت ۹ تا ۱۸ امکان پذیر است.

موزه مقدم نیز هم‌زمان با فرا رسیدن اربعین حسینی، پنجشنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۶ مصادف با بیستم ماه صفر تعطیل است. گفتنی است، بازدید از موزه مقدم در نیمه دوم سال همه روزه غیر از شنبه‌ها از ساعت ۹ تا ۱۶ امکان پذیر است.

همچنین، نگارخانه دانشجو، پنجشنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۶ مصادف با بیستم ماه صفر تعطیل خواهد بود.