معاون فرهنگی دانشگاه تهران در مراسم افتتاح نمایشگاه عکس اربعین: در ترویج اندیشه دینی، هنر رویکردی موثر است

نمایشگاه عکس با موضوع اربعین به مناسبت ایام اربعین در «نگارخانه دانشجو» با حضور دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه، دکتر زارع چاهوکی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و جمعی از مدیران و دانشجویان این دانشگاه، شنبه ۱۳ آبان در محل باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران افتتاح شد.

دکتر مجید سرسنگی، معاون فرهنگی دانشگاه در حاشیه افتتاح این نمایشگاه، گفت: بسیار خوشحالیم که در ایام اربعین حسینی این نمایشگاه ارزشمند که حاوی عکس‌های تاثیرگذاری از حضور میلیونی شیعیان در راهپیمایی بزرگ اربعین است، در این نگارخانه دانشجویی به تماشا گذاشته شده است.

دکتر سرسنگی نقش هنر را در توسعه و ترویج اندیشه دینی بسیار مهم توصیف کرد و افزود: آن‌ها که فکر می‌کنند اشکال مختلف هنری در تعارض با دین هستند اشتباه می‌کنند. در همه ادوار هنر و هنرمندان سهمی بسزا در ترویج اندیشه دینی داشته‌اند و مردم نیز از طریق آثار هنری بهتر و بیشتر با موضوعات دینی ارتباط برقرار کرده‌اند. نگاهی به موسیقی آیینی، تعزیه، نقاشی‌های قهوه‌خانه‌ای، حجم‌های مذهبی، ادبیات مبتنی بر موضوعات دینی و … نمونه‌هایی از پیوند بین دین و هنر هستند.

معاون فرهنگی دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود ابراز امیدواری کرد نگارخانه دانشجو به محلی برای ارائه خلاقیت‌های هنری دانشجویان تبدیل شده و محلی برای گرد هم آمدن دانشجویان هنرمند دانشگاه و علاقه‌مندان به هنر باشد.

گفتنی است، نمایشگاه عکس اربعین شامل ۳۰ قطعه عکس روایتگر مراحل مختلف راهپیمایی بزرگ اربعین در سال‌های گذشته است و تا تاریخ ۱۷ آبان همه‌روزه از ساعت ۹ تا ۱۶ در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران، واقع در خیابان ۱۶ آذر، پلاک ۱۶ پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود.