در جلسه و گفت‌وگوی ۵ ساعته معاون فرهنگی دانشگاه با فعالان فرهنگی دانشجویی مطرح شد: تحقق توسعه فرهنگی دانشگاه در گرو مشارکت دانشجویان است

دکتر مجید سرسنگی، معاون فرهنگی دانشگاه، دوشنبه گذشته با فعالان فرهنگی دانشجویی دانشگاه دیدار و گفت‌وگو کرد. این دیدار صمیمانه که در باشگاه دانشجویان دانشگاه برگزار شد، بیش از ۵ ساعت به طول انجامید و طی آن دانشجویان دغدغه‌ها، انتقادات و پیشنهادات خود را در خصوص مسائل فرهنگی دانشگاه با معاون فرهنگی دانشگاه در میان گذاشتند.

در این برنامه ابتدا دانشجویان حاضر در جلسه به طرح دیدگاه‌های خود پرداختند. مسائلی چون: عدم وجود بودجه کافی برای کار فرهنگی، برخورد سلیقه‌ای برخی واحدها با کار فرهنگی دانشجویی، عدم وجود فضای کافی برای تشکل‌های فرهنگی در دانشکده‌ها، قوانین متعدد در پردیس‌ها در رابطه با انجمن‌های علمی، مکانیسم نامناسب در انتصاب مدیران فرهنگی دانشکده‌ها، عدم وجود چشم‌اندازی روشن از کار فرهنگی در دانشگاه، عدم توجه به فعالیت کانون‌های موسیقی، برخورد سلیقه‌ای با موضوع حجاب و پوشش، عدم همکاری برخی از دانشکده‌ها در صدور مجوز فعالیت کانون‌ها، عدم فعالیت نشریه‌های دانشجویی و لزوم توجه بیشتر به ‌آن‌ها، برخوردهای غیر قانونی با اردوهای دانشجویی، وجود مقررات دست و پا گیر در مسیر فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه، کم‌کردن بالاسری از درآمد تشکل‌های دانشجویی، مشکلالت فرهنگی خوابگاه‌های سطح شهر و … از مهم‌ترین موضوعاتی بود که توسط دانشجویان مطرح شد.

در ادامه جلسه، دکتر سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه، ضمن ابراز خشنودی از برگزاری این جلسه و استماع دیدگاه‌های دانشجویان، بر لزوم وجود جلسات مرتب مدیران و دانشجویان تاکید کرد و افزود: توسعه فرهنگی در دانشگاه محقق نمی‌شود مگر این که دانشجویان خود در صحنه حضور داشته باشند و در تمامی مراحل کار مدیران را یاری کنند و با پیشنهادها و انتقادات خود موجب تضمین صحت این مسیر شوند.

دکتر سرسنگی، ضمن ارائه تصویری از وضعیت موجود فرهنگی در دانشگاه، گفت: اگر دانشگاه تهران را با دیگر دانشگاه‌ها قیاس کنیم، وضعیت فرهنگی ما خوب است. اما اگر آن را با خودش و جایگاه ملی و بین المللی‌اش بسنجیم باید گفت هنوز برای رسیدن به وضع مطلوب باید تلاش کنیم.

معاون فرهنگی دانشگاه وجود تشکل‌های دانشجویی را برای دانشگاه یک ظرفیت ممتاز دانست و تصریح کرد: اگر ظرفیت تشکل‌های دانشجویی در دانشگاه مورد شناسایی درست قرار گیرد و از آن بهره برده شود، قطعا دانشگاه در همه بخش‌های خود پیشرفتی قابل ملاحظه خواهد داشت.

در ادامه جلسه، دکتر سرسنگی به ارائه پاسخ‌های لازم در رابطه با سئوالات دانشجویان پرداخت و ضمن تاکید بر برگزاری این جلسه در ابتدای هر ترم از مدیران فرهنگی حاضر در جلسه خواست موارد مصداقی طرح شده توسط دانشجویان را تا هفته آینده پیگیری کرده و گزارش آن را انعکاس دهند.