دستورالعمل اجرایی اولین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران

اولین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران از ۴ تا ۸ آذر ۱۳۹۶ برگزار خواهد شد، در این راستا دستور العمل اجرایی این جشنواره منتشر شد.

به منظور ارائه تصویری درست و کامل از فضای فرهنگی دانشگاه تهران، تجلیل و قدرشناسی از فعالان فرهنگی، معرفی آثار برجسته فرهنگی خلق شده توسط دانشجویان، استادان و کارکنان و ترغیب دانشگاهیان به مشارکت جدی‌تر در حوزه فرهنگ دانشگاه؛ همچنین با هدف توسعه کمی و کیفی فرهنگ در نماد آموزش عالی کشور، «نخستین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران» با شعار «ترویج فرهنگ دانشگاهی؛ اخلاق حرفه‌ای و مسئولیت‌پذیری اجتماعی‌» از چهارم تا هشتم آذر ۱۳۹۶ برگزار می‌شود.

این جشنواره در بخش‌های کانون‌های فرهنگی، اجتماعی، هنری و دینی، انجمن‌های علمی دانشجویی، نشریات دانشجویی، آثار و تولیدات فرهنگی و هنری دانشجویان، اعضای هیئت علمی و کارکنان، ایده‌های برتر فرهنگی، پایان‌نامه دانشجویی برتر در حوزه فرهنگی دانشگاهی، مدیران و کارشناسان برتر فرهنگی که تمامی بخش‌ها به صورت رقابتی و با شرایط ذکر شده در فراخوان و دستور العمل اجرایی، برگزار خواهند شد.

گفتنی است، حقوق معنوی آثار ارسال شده به دبیرخانه متعلق به خالقان آنها است، اما دبیرخانه مجاز است از این آثار برای مقاصد تبلیغی و انتشاراتی استفاده کند. شرط داوری آثار در هر بخش وجود حداقل ۱۰ اثر در آن بخش خواهد بود. همچنین ضروری است علاقه‌مندان به شرکت در بخش‌های مختلف این جشنواره برای ارسال آثار خود از فرم‌هایی که در سایت جشنواره قرار داده شده است، استفاده کنند.

به برگزیدگان هر بخش جوائز و هدایای ارزشمندی تعلق خواهد گرفت. میزان و نوع این هدایا از طریق سایت جشنواره اعلام خواهد شد.

.

لینک فراخوان: به صورت فایل pdf