معاون فرهنگی دانشگاه تهران: تشکل‌های دانشجویی سرمایه‌های ارزشمند دانشگاه هستند

دکتر مجید سرسنگی، معاون فرهنگی دانشگاه تهران در جمع مسئولان تشکل‌های دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، این تشکل‌ها را سرمایه‌های ارزشمندی برای دانشگاه توصیف کرد و گفت: تشکل‌های دانشجویی به دلیل این‌که نماینده و برآیند نظرات دانشجویان هستند، به شایستگی می‌توانند به دانشگاه برای داشتن تصویری درست از مطالبات علمی، فرهنگی و صنفی دانشجویان کمک کنند.

معاون فرهنگی دانشگاه، آرمان‌خواهی دانشجویان را امری مثبت و سازنده عنوان کرد و افزود: در کنار آرمان‌خواهی که همیشه موجب رسیدن به افق‌های بازتر است، باید دانشجویان را با واقعیات نیز آشنا کنیم. این آشنایی با واقعیات می‌تواند دانشجویان را بیشتر از قبل برای رویارویی با مسائل اجتماعی آماده کند.

دکتر سرسنگی، نقش دبیران تشکل‌ها را بسیار مهم و ممتاز توصیف کرد و گفت: کار شما دبیران تشکل‌ها بسیار مهم و حساس است زیرا از یک‌سو باید نماینده دانشجویان بوده و نظرات آن‌ها را به مدیران منتقل کنید و از سوی دیگر مسائل مدیریتی دانشگاه را برای دانشجویان تشریح نمایید. این کار، کار سخت و طاقت فرسایی است و جا دارد از همه کسانی که در کنار وظیفه دانشجویی خود یک چنین مسئولیتی را بر عهده می‌گیرند، تقدیر کنیم.

این استاد دانشگاه تهران در ادامه سخنان خود به جایگاه و نقش دانشجویان در توسعه فرهنگی دانشگاه اشاره کرد و افزود: توسعه فرهنگی در دانشگاه بدون مشارکت دانشجویان قابل انجام نیست؛ این یک واقعیت است و باید آن را به رسمیت شناخت. وجه تمایز دانشگاه با موسسات آموزشی دیگر همین مشارکت دانشجویان در امور فرهنگی، اجتماعی و سیاسی است؛ موضوعی که باعث فخر دانشگاه بوده و خواهد بود.

معاون فرهنگی دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع مقاوم‌سازی و توسعه فیزیکی دانشکده حقوق و علوم سیاسی اشاره کرد و گفت: با همه مشکلاتی که موجود بود، بخش اعظمی از فرآیند مقاوم‌سازی و توسعه فیزیکی به همت مدیریت دانشکده و دانشگاه و نیز همکاری دانشجویان عزیز به اتمام رسید. هرچند در مدت انجام این پروژه محدودیت‌هایی برای فعالیت‌های دانشجویی ایجاد شد، اما باید خوشحال بود که این دانشکده مهم و تاریخی توانسته است به گونه‌ای بازسازی شود که تا سال‌ها بتواند به‌صورت شایسته به دانشجویان و استادان این رشته خدمات شایسته‌ای ارائه کند. صبر و حوصله شما برای انجام این عملیات گسترده قطعا برای خود شما و نسل‌های بعدی شما نتایج پرباری را به همراه خواهد داشت. باید از مدیرانی که با جرأت بسیار این ریسک را پذیرفتند و زیر بار این کار بزرگ رفتند تقدیر و به گونه‌ای رفتار کرد که مدیران دیگر نیز انگیزه داشته باشند شیوه توسعه را سر لوحه کار خود قرار دهند و نه این‌که به شرایط موجود راضی باشند.

دکتر سرسنگی، ضمن پر‌اهمیت خواندن پروژه توسعه دانشگاه و تاثیر آن بر ارتقای کمی و کیفی دانشگاه اظهار امیدورای کرد با انجام این پروژه بزرگ دانشگاه تهران بتواند فصل جدیدی از فعالیت‌های علمی و فرهنگی خود را آغاز کرده و خدمات شایسته‌تری را به دانشجویان و جامعه علمی کشور ارائه کند.

معاون فرهنگی دانشگاه تهران در خاتمه سخنان خود، برای برگزاری جلسات تخصصی با تشکل‌های فرهنگی و سیاسی دانشکده حقوق و علوم سیاسی اعلام آمادگی کرد و از زحمات ارزنده معاون فرهنگی و دانشجویی این دانشکده و نیز تشکل‌های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی آن تشکر کرد.

وی همچنین بر اهمیت ملاقات‌های مرتب مدیران و مسئولان با دانشجویان تاکید کرد و این دیدارها را با اهمیت و سازنده توصیف نمود.

گفتنی است، پیش از سخنان دکتر سرسنگی در این نشست که با حضور دکتر سید مهدی ساداتی نژاد، معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار شد، دبیران تشکل‌های مختلف این دانشکده نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص برنامه‌های فرهنگی دانشکده و دانشگاه تهران با معاون فرهنگی دانشگاه در میان گذاشتند.