جلسه شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی دانشگاه تهران برگزار شد

اولین جلسه شورای هماهنگی دبیران کانون‌های فرهنگی، اجتماعی، هنری و دینی دانشگاه تهران در سال تحصیلی جدید، دوشنبه ۲۴ مهر در سالن گفت‌وگوی باشگاه دانشجویان برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر زارع چاهوکی، مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، ضمن خوش‌آمدگویی به دبیران کانون‌ها؛ سیاست‌ها و برنامه‌های سال تحصیلی جدید و برنامه‌های پیش ‌رو از جمله اولین جشنواره فرهنگ و فعالیت‌های فرهنگی دیگر را تشریح و از شورای هماهنگی کانون‌ها خواست تا برنامه راهبردی کانون‌های دانشگاه تهران را طراحی و تدوین کنند.

در ادامه این نشست، برخی دبیران کانون‌ها به بیان نقطه نظرات و پیشنهادهای خود در جهت تقویت هر چه بیشتر کانون‌ها پرداختند که از مهمترین موارد آن برگزاری دوره‌های آموزشی برای توانمندسازی فعالان کانون‌ها، حمایت مالی هر چه بیشتر از برنامه‌ها و برگزاری برنامه‌های مشترک با کانون‌های دانشگاه و سایر دانشگاه‌ها بود.