فراخوان پنجمین دوره نمایشنامه‌خوانی مرکز تئاتر مولوی

مرکز تئاتر مولوی با همکاری مرکز تئاتر تجربی دانشگاه تهران و موسسه فرهنگی هنری تماشاگان «پنجمین دوره نمایشنامه‌خوانی مولوی» (یادمان محمود استاد محمد) را برگزار می‌نماید.

از کلیه دانشگاهیان (دانشجویان، دانش‌آموختگان و مدرسان) علاقه‌مند به حضور در این دوره دعوت می‌شود تا با توجه به ضوابط و مقررات این دوره، آثار خود را جهت ارزیابی و انتخاب در یکی از بخش‌های ذیل به دبیرخانه مرکز تئاتر مولوی ارائه نمایند.

بخش‌ها:

الف) بخش مسابقه: در این بخش صرفا آثار تالیفی پیشنهاد می‌شود که می‌تواند پایان‌نامه‌های دانشجویی را نیز شامل شود.

ب) بخش خارج مسابقه: این بخش شامل آثار تالیفی و نیز ترجمه متون نمایشی خارجی خواهد بود.

شرایط و ضوابط کلی:

الف) کلیه متقاضیان می‌بایست از دانشجویان و دانش‌آموختگان و یا مدرسان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور باشند.

ب) این دوره از جشنواره شامل نمایشنامه‌های تالیفی و یا ترجمه‌های متون نمایشی‌ای خواهد بود که تاکنون به اجرا درنیامده و یا در هیچ جشنواره‌ای به صحنه نرفته و نمایشنامه‌خوانی نشده است.

ج) به منظور حمایت و ایجاد بستری برای عرضه عموم آثار برگزیده، مرکز تئاتر مولوی از سه اثر برگزیده جهت اجرای عمومی در سال ۱۳۹۷ حمایت خواهد کرد.

د) متقاضیان می‌بایست دانشجو، استاد و یا دانش‌آموختگانی باشند که حداکثر دو سال از فراغت تحصیل‌شان گذشته باشد.

استادان عضو هیئت علمی و مدرسان مراکز آموزش عالی که حداقل چهار ترم متناوب در یکی از مراکز آموزش عالی به تدریس اشتغال داشته باشند، می‌توانند در این دوره شرکت نمایند.

کلیه علاقه‌مندان لازم است فرم شرکت در «پنجمین دوره نمایشنامه‌خوانی مولوی» را از کانال تلگرامی مرکز تئاتر مولوی به آدرس molavitheatre@ و یا تماشاگان tamashagan@ دریافت کرده و پس از تکمیل آن، به همراه یک نسخه از فایل pdf نمایشنامه موردنظر به آدرس ایمیل molavikhanesh5@gmail.com ارسال نمایند و یا نسخه مکتوب نمایشنامه موردنظر را به صورت حضوری به دبیرخانه تحویل نمایند.

– نمایشنامه‌های منتخب هر دو هفته یک‌بار روزهای شنبه در سالن‌های مرکز تئاتر مولوی نمایشنامه‌خوانی می‌شوند.

– تعیین روز و زمان بر عهده ستاد برگزاری خواهد بود.

– ضروری است متقاضیان به مختصات نمایشنامه‌خوانی پایبند بوده و از اجراخوانی و یا به‌کار بردن عناصری که اثر را از قالب نمایشنامه‌خوانی خارج می‌کنند، پرهیز نمایند.

نشانی دبیرخانه: میدان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، شماره ۱۶، مرکز تئاتر مولوی

شماره تماس: ۶۶۱۱۲۸۳۴