برپایی نمایشگاه آثار نامزدهای دریافت جایزه جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی

به گزارش دبیرخانه دهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی؛ تیتر۱۰، نامزدهای دریافت جایزه جشنواره می‌توانند آثار خود را در نمایشگاهی که در حاشیه اختتامیه جهت این امر تدارک دیده شده است به نمایش بگذارند.

براساس این گزارش فضای لازم برای نمایش آثار نامزدهای دریافت جایزه جشنواره توسط دبیرخانه آماده شده است و نامزدها در صورت تمایل می‌توانند آثار خود را صرفا به صورت لمینت شده و در قالب ذیل آماده و بین ساعت ۸ الی ۱۱ روز ۱۳ شهریور ماه با نظارت دبیرخانه در محل تعبیه شده  نصب نمایند.

شایان ذکر است که نشریات برگزیده نیز می توانند منتخبی از تصاویر صفحات خود را  درون قالب اعلام شده (صرفا یک برگه) آماده و نصب نمایند.

بدیهی است دبیرخانه مسئولیتی در قبال برگزیدگانی که تمایلی به نمایش آثار خود ندارند، نخواهد داشت.

اختتامیه جشنواره تیتر ۱۰ در روز ۱۳ تا ۱۵ شهریور در محل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می شود.