در راستای برگزاری مراسم «روزی با دانشگاه تهران»؛ شــورای معاونان فرهنگـی پردیس‌ها و دانشکده‌های دانشگاه تهران تشکیل جلسه داد

شورای معاونان فرهنگی پردیس‌ها و دانشکده‌های دانشگاه تهران با حضور دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه تهران، یک‌شنبه ۱۵ مرداد در تالار امیر کبیر دانشگاه تهران، تشکیل جلسه داد.

در این جلسه موضوع برگزاری مراسم «روزی با دانشگاه تهران» و دستورالعمل هماهنگی بین واحدهای دانشگاه تهران در این روز، که روز یکشنبه ۲۲ مرداد اجرا خواهد شد، طرح و بررسی شد.

برنامه «روزی با دانشگاه تهران» در راستای ارتباط دانشگاه و جامعه، آشنایی مردم به‌ویژه دانش آموزان با فضای دانشگاه و نشان‌دادن فضای علمی با نشاط و به منظور ایجاد علاقه، انگیزه و روحیه تلاش برای ورود به نماد آموزش عالی ایران «دانشگاه تهران» و جذب دانشجویان برتر، در همه پردیس‌ها و دانشکده‌های دانشگاه تهران اجرا می‌شود.

در ابتدای این جلسه، دکتر مجید سرسنگی با تبیین اهمیت معرفی جایگاه علمی دانشگاه تهران در تمامی رشته‌ها و همچنین امکانات این دانشگاه به دانش‌آموزان، خانواده‌ها، مدیران و معلمان به تشریح برنامه «روزی با دانشگاه تهران» پرداخت.

همچنین برخی از فعالیت‌های انجام شده در راستای اجرای طرح، را برای معرفی کافی ظرفیت‌های دانشگاه تهران به دانش‌آموزان منتظر ورود به دانشگاه، برشمرد.

در ادامه جلسه، حاضران و مدیران حوزه معاونت نقطه نظرات، پیشنهادات و برنامه‌های خود را در مورد این برنامه بیان کردند.

در پایان این نشست، دکتر مجید سرسنگی با تاکید بر هماهنگی حداکثری پردیس‌ها و دانشکده‌ها و تمامی واحدهای دانشگاه تهران برای اجرای مراسم «روزی با دانشگاه تهران»، ابراز امیدواری کرد ۲۲ مرداد، روزی پر نشاط برای بازدیدکنندگان در دانشگاه تهران رقم بخورد.

گفتنی است، در این جلسه دکتر محمد علی زارع چاهوکی مدیر کل فرهنگی و اجتماعی، رحمت اله اللهیاری مدیر کل امور دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر، علی حبیب اللهی مدیر کل تربیت بدنی دانشگاه تهران و محمد جواد جامه‌بزرگی مدیر برنامه‌ریزی و نظارت فرهنگی و معاونان فرهنگی پردیس هنرهای زیبا، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، پردیس البرز، پردیس دانشکده‌های فنی، پردیس فارابی، پردیس ابوریحان، پردیس علوم و معاونان دانشجویی و فرهنگی دانشکده‌های علوم اجتماعی، دانشکده اقتصاد، تربیت بدنی و علوم ورزشی، جغرافیا، حقوق و علوم سیاسی، ادبیات و علوم انسانی، معارف و اندیشه اسلامی، روانشناسی و علوم تربیتی، زبان‌ها و ادبیات خارجی، مطالعات جهان، موسسه ژئوفیزیک، مرکز تحقیقات بیوشیمی-بیوفیزیک و سرپرست امور فرهنگی خوابگاه‌های دانشگاه تهران حضور داشتند.

.

ورود به صفحه « روزی با دانشگاه تهران »

.

ما را در تلگرام دنبال کنید: