احمد مسجد جامعی عنوان کرد: «مفیستو»، آیینه نسل ما

به گزارش روابط عمومی مرکز تئاتر مولوی احمد مسجد جامعی عضو شورای شهر با حضور در تالار مولوی دانشگاه تهران از نمایش«مفیستو» دیدن کرد.

مسجد جامعی پس اتمام این نمایش دویست دقیقه‌ای، گفت: «مفیستو» اجرایی است که خاطره، تاریخ و سابقه دارد و با مروری که در میانه، بر تئاترهای دیگری مانند «باغ آلبالو» می‌کند، جذابیت کار را دوچندان می‌سازد. «مفیستو» تجربه نسل ماست که در آیینه قصه‌ای خارجی بازتاب پیدا کرده است.

وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: نمایش آقای مسعود دلخواه، به همراه گروهش کاری کاملا زنده و پرشور است که از کلیشه‌های معمول عبور کرده و نوع جدیدی از نمایش را به منصه ظهور گذاشته است. وی با اشاره به موسیقی زنده این نمایش اظهار داشت: اجرای گروه کر بسیار اعجاب‌انگیز بود و کاملاً مشخص است که گروه «مفیستو» با عشق و نشاط ویژه‌ای کار کرده‌اند.

عضو فعلی شورای شهر تهران در پایان صحبت‌های خود از کارگردان اثر، بازیگران، گروه موسیقی و تمامی عوامل این تئاتر برای اجرای چنین اثری تشکر کردند.

گفتنی است نمایش «مفیستو» تا پایان هفته جاری در سالن اصلی مرکز تئاتر مولوی اجرا می شود.