آخرین مهلت ارسال آثار جشنواره ملی حرکت

دهمین جشنواره‌ ملی حرکت «ویژه فعالیت‌ها و دستاوردهای علمی دانشجویان» در نیمه دوم سال ۱۳۹۶ برگزار می‌شود. آخرین مهلت ارسال آثار به این جشنواره ۱۴ تیر ۱۳۹۶ تعیین شده است.

شرایط شرکت در جشنواره:

۱- هر انجمن علمی حداکثر در دو حوزه از حوزه‌های رقابتی جشنواره (انجمن علمی برتر، فعالیت علمی خلاقانه، نشریه علمی، مسابقه علمی، پژوهش، فضای مجازی، کتاب، اختراع و کارآفرینی) می‌تواند وارد رقابت شود.

۲- هر گروه دانشجویی تنها در یک حوزه از حوزه‌های رقابتی: نشریه علمی، مسابقه علمی، پژوهش، فضای مجازی، کتاب، اختراع و کارآفرینی، می تواند وارد رقابت شود.

۳- هر فرد (دانشجو) تنها در یک حوزه از حوزه‌های رقابتی: پژوهش، فضای مجازی، کتاب، اختراع و کارآفرینی، می‌تواند وارد رقابت شود.

۴- در هریک از حوزه‌های رقابتی: انجمن علمی برتر، نشریه و کتاب، شرکت‌کنندگان باید یک گزارش در قالب فایل PDF با حجم حداکثر ۳۰ مگابایت آماده کنند. فرم‌های نمونه گزارش‌نویسی از طریق لینک زیر در دسترس است.

www.harekatfest.ir

۵- در هریک از حوزه‌های رقابتی: فعالیت علمی خلاقانه، مسابقه علمی، پژوهش، فضای مجازی، کتاب، اختراع و کارآفرینی، شرکت‌کنندگان باید فقط یک فعالیت خود را در قالب یک پوستر اینفوگرافیک در ابعاد ۵۰ در ۷۰سانتی‌متر با حداکثر حجم ۱۵ مگابایت آماده کنند.

۶- در آماده‌سازی گزارش و پوستر فعالیت توجه به فرم‌های داوری می‌تواند بسیار حائز اهمیت باشد.

۷- فعالیت‌های گزارش‌شده باید در فاصله زمانی ابتدای خرداد ۱۳۹۵ تا پایان اردیبهشت ۱۳۹۶ به سرانجام رسیده باشد.

۸- کلیه آثار به ایمیل harekat.ut@gmail.com ارسال شود. آثار برگزیده دانشگاه تهران از طریق این مدیریت در سامانه بارگذاری خواهد شد.

۹- چهاردهم تیرماه آخرین زمان ارسال مدارک تعیین شده است و با توجه به بسته‌شدن سامانه بارگذاری آثار وزارت علوم به هیچ عنوان زمان ارسال تمدید نخواهد شد.