ثبت‌نام در جشن دانش‌‌آموختگی سال تحصیلی ۹۴-۹۵ دانشگاه تهران

دانش‌آموخته‌ عزیز؛

با سلام و آرزوی بهروزی

دانشگاه تهران در نظر دارد مراسم «جشن دانش‌آموختگی سال تحصیلی ۹۴-۹۵ دانشگاه تهران» را به صورت متمرکز با حضور هیئت رئیسه دانشگاه، رؤسای پردیس‌ها، دانشکده‌ها و سایر مسئولین برگزار کند.

از حضور شما دانش‌آموخته گرامی، برای شرکت در این مراسم دعوت می‌شود.

توضیحات:

۱- دانش‌آموخته‌ باید در سال تحصیلی ۹۴-۹۵ از دانشگاه تهران (شامل همه مقاطع) فارغ‌التحصیل شده باشد.

۲- برای ثبت‌‌نام به وبگاه اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران به آدرس http://cultural.ut.ac.ir مراجعه فرمایید.

۳- مهلت ثبت‌نام تا ۷ مردادماه ۱۳۹۶ تمدید شد. حضور دانش آموختگان ثبت نام شده فقط با ارائه کارت شناسایی ملی امکان پذیر می باشد.

۴-  حداکثر دو نفر از اقوام درجه یک هر دانش‌آموخته می‌توانند در این مراسم حضور داشته باشند.

۵- در این مراسم از دانش‌آموختگان رتبه‌ اول دوره‌ کارشناسی تقدیر به عمل می‌آید.

۶- مراسم در روز چهارشنبه اول شهریور ماه ۱۳۹۶ مصادف با سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) برگزار می‌گردد.

۷- مراسم رأس ساعت ۱۸ شروع و ساعت ۲۰ به پایان می‌رسد.

۸- مکان برگزاری مراسم بعد از ثبت نام نهایی اعلام می‌شود.

ثبت نام دانش‌آموختگان سال تحصیلی ۹۴-۹۵