در رواق روزه

ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات، به‌منظور کسب فیض بیشتر از فضای معنوی ماه مبارک رمضان، برنامه‌ای با عنوان «در رواق روزه» توسط معاونت فرهنگی دانشگاه تهران با مشارکت پردیس‌ها و دانشکده‌های دانشگاه تهران طبق شرایط ذیل برگزار می‌شود.
۱. در این برنامه یک سخنرانی به مدت ۲ ساعت و جلسه پرسش و پاسخ با موضوع «شیوه‌ی زندگی ایرانی اسلامی و اخلاق حرفه‌ای» ارائه می‌شود.
۲. این دوره ویژه‌ی دانشگاهیان دانشگاه تهران (دانشجویان، اعضای هیأت علمی و کارکنان) بوده و بر اساس هماهنگی انجام شده با اداره کل منابع انسانی دانشگاه، به عنوان دوره آموزشی ضمن خدمت برای کارکنان محسوب شده و گواهینامه برای شرکت کنندگان صادر می‌شود.
۳. دانشگاهیان به انتخاب خود می‌توانند در برنامه‌ی هر کدام از پردیس‌ها و دانشکده‌ها شرکت نمایند.
۴. مدرس این برنامه آقای دکتر سید محسن فاطمی می‌باشند. ایشان دارای فوق دکتراى روانشناسى از دانشگاه هاروارد، مدرس و Fellow این دانشگاه می‌باشند. ایشان علاوه بر تحصیلات آکادمیک، چندین سال از محضر برخی بزرگان از جمله مرحوم علامه جعفری در حوزه فلسفه و عرفان اسلامی بهره برده‌اند. دکتر فاطمی صاحب تالیفات مختلف به زبان‌های انگلیسی و فارسی می‌باشند و سخنران کلیدی بسیاری از کنفرانس‌های بین المللی بوده و همچنین آثار اخیر ایشان توسط انتشارات Wiley, Springer.، Cambridge University Press, و Oxford University Press به چاپ رسیده است.
۵. برنامه‌های پردیس‌های خارج از تهران( فارابی، کشاورزی و منابع طبیعی و ابوریحان) از طریق پردیس مربوطه اطلاع رسانی می‌شود.
۶. ثبت‌نام در زمان برگزاری کارگاه و در همان محل انجام می‌شود.
۷. اطلاعات تکمیلی از طریق سایت اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران http://cultural.ut.ac.ir ارائه می‌شود.
۸. جدول زمانبندی
دانشکده مطالعات جهان – تالار حنانه:                                سه‌شنبه ۱۳۹۶/۰۳/۲۳ ساعت ۱۱تا ۱۳
دانشکده دامپزشکی – تالار شهید حامدی :                        چهار‌شنبه ۱۳۹۶/۰۳/۲۴ ساعت ۱۱تا ۱۳
دانشکده مدیریت – تالار ثامن:                                          شنبه ۱۳۹۶/۰۳/۲۷ ساعت ۱۱تا ۱۳