آغاز به کار سامانه دریافت آثار دهمین جشنواره ملی حرکت اعلام شد.

دبیرخانه مرکزی دهمین جشنواره ملی حرکت اعلام کرد:
سامانه دریافت آثار جشنواره ملی حرکت از روز چهارشنبه ۱۷ خردادماه آغاز به کار می  نماید. این سامانه آثار و دستاوردهای علمی دانشجویان که در مرحله دانشگاهی برگزیده شده اند را برای رقابت نهایی دریافت خواهد کرد.
بنابراعلام دبیرخانه مرکزی، کلیه انجمن‌های علمی دانشجویی، گروه‌هایی دانشجویی و دانشجویانی که دستاوردهایی مطابق دستورالعمل دهمین جشنواره حرکت ارائه کرده اند و آثار آنها  در مرحله دانشگاهی برگزیده شده است می توانند از طریق دانشگاه خود نسبت به ثبت آثار و دستاوردهای خود در سامانه جشنواره اقدام نمایند. دسترسی به این سامانه از طریق آدرس زیرامکان‌پذیر است:  harekatfestreg.ir
لازم به توضیح است که دسترسی به سامانه تنها برای کارشناسان انجمن‌های علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی ممکن است. کارشناسان دانشگاه‌ها برای دریافت نام کاربری و کلمه عبور می توانند با شماره تلفن ۰۲۱-۸۲۲۳۳۲۶۱ تماس برقرار نمایند.سامانه جشنواره ملی حرکت تا ۱۵تیرماه در دسترس خواهد بود. بعد از این تاریخ آثار ارسالی برای طی فرایند داوری از سامانه استخراج خواهند شد.