فراخوان دومین دوره جشنواره ملی کتاب سال فرهنگی دانشجویان

به گزارش روابط‌عمومی اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در راستای توجه به آثار و تولیدات فرهنگی دانشجویان و ترغیب آنها به مطالعه کتاب، نه فقط به عنوان امری تکلیفی و در حوزه کتاب‌های درسی بلکه در گستره وسیع آثار ادبی، فرهنگی، هنری، اجتماعی و سیاسی اقدام به برگزاری دومین دوره جشنواره ملی کتاب سال فرهنگی دانشجویان در حوزه‌های دینی، اخلاقی، تربیتی، هنری، ادبی، اجتماعی و سیاسی کرده است.
در اطلاعیه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران آمده است: توجه به امر تألیف و ترجمه کتاب توسط دانشجویان از جمله اقداماتی است که نه فقط آنها را در مسیر فراگیری دانش کمک خواهد کرد، بلکه ذهن کاوشگر آنها را نظم خواهد بخشید و خلاقیت‌های ایشان را برای استفاده دیگران ثبت و ضبط خواهد کرد.
علاقه‌مندان برای شرکت در این جشنواره می‌توانند بعد از ثبت‌نام در سامانه جشنواره به آدرس nbfcs.ut.ac.ir ، اصل آثار خود را از اول مهرماه تا آخر بهمن ۱۳۹۶ به دبیرخانه جشنواره به آدرس تهران، خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، پلاک ۱۶، اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران ارسال نمایند. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ضوابط و مقررات آثار ارسالی به سامانه جشنواره مراجعه فرمائید.