آیین نامه دومین سوگواره فرهنگی وهنری عاشورائیان دانشگاه تهران

ash2

آیین نامه دومین سوگواره فرهنگی وهنری عاشورائیان دانشگاه تهران

حسین یک کلمه است. یک کلمه با چهار حرف. چهار حرف با بیش از هزار سال تاریخ. حسین (ع) یک تاریخ است. حسین محصور به جغرافیای شیعه و کربلا نیست. از ازل تا ابد حسین است. برای شیعه و سنی، مسیحی و یهودی، زرتشتی و ارمنی و برای هر­آنکه لحظه­­ای، خدا را در دلش دید؛ حسین است. نام و حماسه­­ ی حسین جغرافیا نمی­­شناسد. حسین (ع) تاریخ ِ بی­ جغرافیای انسانیت است.

معاونت فرهنگی دانشگاه تهران درنظر دارد با برگزاری دومین سوگواره­ ی فرهنگی و هنری عاشورائیان دانشگاه تهران با عنوان: ” می­خواستم برای تو بنویسم گریه امان نداد” میزبان غم نامه ­ها و دلنوشته­ ها و شعرها ، مرثیه­ ها و… دانشگاهیان همیشه سربلند دانشگاه ­های ایران اسلامی باشد.

گردهم خواهیم آمد تا با سلاحی از  قلم  که خوراکش اندیشه و احساس پاک و انسانی است؛ بارها و بارها عاشورایی را که گذر روزهای تقویم هرگز آن را کهنه نخواهد ساخت؛ به سوگ بنشینیم و با امام مظلوممان بیعت کنیم.

گاه شمار سوگواره

اعلام رسمی فراخوان دومین سوگواره عاشورائیان                                      ۹۵/۷/۶

مهلت ارسال آثار برای شرکت دربخش های سوگواره وداوری                         ۹۵/۷/۲۹

برگزاری مراسم  اختتامیه، اعلام برگزیدگان و اهدای جوایز                            ۹۵/۹/۷

جوایز

نفرات اول هر بخش: لوح تقدیر، تندیس سوگواره به­ همراه مبلغ         ۶/۰۰۰/۰۰۰ ریال

نفرات دوم هر بخش: لوح تقدیر به­ همراه مبلغ                             ۴/۰۰۰/۰۰۰ ریال

نفرات سوم هر بخش: لوح تقدیر به­ همراه مبلغ                              ۲/۰۰۰/۰۰۰ ریال

داوری آثار مربوط به بخش ویژه ( شهدای مدافع حرم ) به صورت مستقل انجام شده و در مجموع یک نفر در هر بخش به­ عنوان نفرات برتر معرفی خواهند شد.

جوایز نفرات برتر بخش ویژه، معادل جوایز نفرات اول سوگواره می­ باشد.

نشانی دبیرخانه

تهران- خیابان انقلاب- خیابان ۱۶ آذر- جنب پلی کلینیک ۱۶ آذر-  باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران

تلفن: ۶۶۴۸۱۶۱۱

پایگاه اینترنتی: http://cultural.ut.ac.ir