مراسم نکوداشت و افتتاح نمایشگاه تصویرگری از آثار دکترمحمد ابراهیم باستانی پاریزی در باغ موزه نگارستان دانشگاه تهران

به گزارش روابط اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، همزمان با روز مّلی ارتباطات و روابط عمومی  و روز جهانی موزه ها، مراسم یادبود دکتر محمد ابراهیم باستانی پاریزی- استاد برجسته ادبیات کشور- دانشگاه تهران با همکاری شرکت ملی صنایع مس ایران، در مجموعه باغ موزه نگارستان مورخ ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶  ساعت ۱۷ برگزار خواهد گردید.
طی این مراسم ریاست دانشگاه تهران و مدیرعامل شرکت مّلی صنایع مس ایران ، با همراهی معاونت فرهنگی دانشگاه تهران و مدیریت مس منطقه کرمان، همکاری مشترک خود را در فعالیت‌های فرهنگی با محوریت استاد باستانی پاریزی با ایجاد تفاهم نامه‌ای، آغاز خواهند نمود.
همچنین طی این مراسم، نمایشگاه تصویر گری از آثار این استاد فرهیخته افتتاح می‌شود که طی یک پروژه فرهنگی به نام طرح آینه دار دوران انجام شده است.