رونمایی از تولیدات فرهنگی دانشگاه تهران درحوزه‌ی موسیقی در باغ نگارستان برگزار می شود

مراسم رونمایی از تولیدات فرهنگی دانشگاه تهران در حوزه‌ی موسیقی و تقدیر از خالقین این آثار برگزار می‌شود. در این مراسم از چهار آلبوم موسیقی: انجمن فلوت ایران ۱ (وابسته به گروه موسیقی پردیس هنرهای زیبا)، باغ‌های معلق انگور و منظومه زمان رونمایی، و از هنرمندان خالق این آثار و آلبوم موسیقی شوپه تقدیر به عمل می‌آید. این چهار اثر در زمینه موسیقی سنتی ایرانی و موسیقی کلاسیک تحت عنوان مجموعه آثار اعضای هیات‌علمی، دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاه تهران، بخشی از تولیدات جدید معاونت فرهنگی دانشگاه تهران بوده که اخیراً مجوز انتشار از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کرده‌اند. این مراسم روز دوشنبه ۱۳۹۶/۲/۱۸ ساعت ۱۷.۳۰ در باغ موزه نگارستان دانشگاه تهران برگزار می‌شود.