افتتاح دومین جشنواره و بازارچه‌ی خیریه عیدانه با حضور معاون فرهنگی دانشگاه تهران

به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، دومین جشنواره و بازارچه‌ی خیریه عیدانه با حضور دکتر سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه تهران ،دکتر زارع چاهوکی مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و جمعی از کارکنان و دانشجویان دانشگاه تهران در روز یکشنبه ۱۵ اسفند ۹۵ افتتاح شد.
کانون های فرهنگی دانشجویی دانشگاه تهران برگزار می کنند
زمان: از تاریخ ۱۵ لغایت ۱۸ اسفندماه ۹۵ از ساعت ۹ صبح الی ۱۷
مکان: باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران(خیابان انقلاب، ابتدای خیابان شانزده آذر، پلاک ۱۶)
این جشنواره و بازارچه به نفع کودکان بی‌سرپرست می باشد.
شامل برنامه‌های فرهنگی، ادبی و هنری از قبیل: نمایش فیلم، اجرای موسیقی زنده، برنامه‌های ادبی، شاهنامه خوانی، مسابقه‌های جذاب، حضور هنرمندان وبازیگران سینما و تلویزیون( اشکان خطیبی، اشکان اشتیاق، اردلان شجاع کاوه، حشمت آرمیده، لاله اسندری و …) و نمایشگاه و مسابقه‌ی هنرهای تجسمی توسط کانون هنرهای تجسمی دانشگاه تهران.
برای دریافت زمان برنامه‌ها به کانال تلگرام جشنواره مراجعه فرمایید:   https://t.me/eidanehfestival

گزارش تصویری: