برگزاری دومین مجمع عمومی انجمن­ های دانشجویی دانشگاه تهران

در تاریخ ۴ اسفندماه سال جاری دومین مجمع عمومی انجمن ­های علمی دانشجویی با حضور معاون فرهنگی دانشگاه جناب آقای دکتر سرسنگی، مدیر کل فرهنگی و اجتماعی جناب آقای دکتر زارع چاهوکی، دبیران و اعضای انجمن­ های علمی دانشجویی در باشگاه دانشجویان برگزار گردید.
در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر سرسنگی در سخنانی ضمن اشاره به اهمیت و جایگاه انجمن‌های علمی دانشجویی در دانشگاه به تشریح برنامه‌های آتی در خصوص انجمن‌های علمی دانشجویی پرداختند که از مهمترین آنها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: ۱. تاسیس یک شبکه جامع فرهنگی مجازی جهت اطلاع رسانی برنامه‌ها و فعالیت‌های دانشجویی ۲. تلاش در جهت تصحیح و بهبود آیین‌نامه انجمن‌های علمی دانشجویی ۳. حمایت هدفمند از انجمن‌های علمی دانشجویی ۴. حمایت ویژه از طرح‌های نوآورانه و خلاقانه که با همکاری چندین انجمن علمی دانشجویی پیشنهاد می‌شود، ۵. همکاری با پارک علم و فناوری در خصوص توانمندسازی انجمن‌های علمی دانشجویی، ۶.  بکارگیری توانمندی انجمن‌های علمی دانشجویی در امور مختلف دانشگاه ۷. راه اندازی سامانه الکترونیکی نشریات دانشجویی.
پس از ایشان دبیران و فعالین سابق و فعلی انجمن­های علمی دانشجویی در باب تجارب قبلی و پیشنهادهایی در جهت برگزاری جشنواره‌ها و کارهایی که می‌توان در آینده انجام داد به گفتگو با یکدیگر پرداختند و در آخر جلسه پنل گفتگویی در باب مسائل و مشکلاتی که در حال حاضر در انجمن‌های علمی دانشجویی وجود دارد، میان دانشجویان فعال سابق و جدید صورت گرفت و راه‌حل‌هایی برای آنها اندیشیده شد.

گزارش تصویری: