برگزاری بخش آوایی مسابقات قرآن وعترت دانشگاه تهران

بخش آوایی سی و دومین دوره مسابقات قرآن و عترت(ع) دانشجویان کشور (مرحله دانشگاهی) و چهارمین دوره مسابقات قرآن و عترت(ع) ویژه کارکنان و استادان دانشگاه تهران در روز سه‌شنبه سوم اسفندماه ۱۳۹۵ با استقبال گسترده دانشگاهیان برگزار گردید. این مسابقات همزمان در ۵ رشته  و در دو سالن باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران و همچنین استودیوی مرکز رسانه‌های دیداری و شنیداری اداره کل فرهنگی به تفکیک خواهران و برادران از ساعت ۸ تا ۱۷انجام شد. لازم به ذکر است مسابقات سایر رشته‌های بخش آوایی (حفظ) و رشته‌های بخش معارفی در روز شانزدهم اسفندماه سال جاری ساعت ۱۰ صبح(همزمان با سایر دانشگاه‌های کشور) در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار می‌شود. همچنین مهلت ثبت نام در بخش معارفی این مسابقات تا ۱۴ اسفند ۹۵ و بخش‌های هنری، ادبی، پژوهشی وفناوری تا ۱۰ اردیبهشت ۹۶ می‌باشد. علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت نام در بخش‌های فوق الذکر مسابقات به صفحه اصلی همین وبگاه (اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران) مراجعه نمایند.

گزارش تصویری: