سی و دومین دوره مسابقات قرآن و عترت سال ۱۳۹۵

اداره کل فرهنگی و اجتماعی معاونت فرهنگی دانشگاه تهران مفتخر است مرحله دانشگاهی سی و دومین دوره مسابقات قرآن و عترت سال ۱۳۹۵ دانشجویان کشور و چهارمین دوره مسابقات قرآن و عترت ویژه کارکنان و استادان دانشگاه تهران را برگزار نماید. رشته‌ های مسابقات و زمان برگزاری بخش‌های مختلف طی موارد زیر به استحضار می‌رسد. علاقمندان می‌توانند در همین سایت برای مسابقات ثبت‌نام کنند.
۱. بخش‌ها و رشته‌های مسابقات:
آوایی (شفاهی): تلاوت تحقیق، تلاوت ترتیل، حفظ ۵ جز اول، حفظ ۱۰ جز اول، حفظ ۲۰ جز اول، حفظ کل، اذان (برادران)، دعا و مناجات‌خوانی، تواشیح (برادران)
معارفی (کتبی): مفاهیم نهج‌البلاغه، مفاهیم صحیفه سجادیه، حفظ موضوعی قرآن کریم، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن، دیدگاه و سیره معصومین (ع)، آشنایی با احادیث اهل بیت، احکام، پرسمان معارفی
پژوهشی: مقاله نویسی، نقد و بررسی کتاب، تلخیص کتاب
ادبی: شعر، داستان، نمایشنامه نویسی و فیلمنامه نویسی
هنری: خوشنویسی، نقاشی، تذهیب، فیلم کوتاه، نماهنگ، عکس، معرق و منبت، پویانمایی، تصویرگری آیات و قصص قرآنی، طراحی پوستر
فناوری: تولید نرم افزار، وبلاگ نویسی
۲. زمان برگزاری مسابقات:
بخش معارفی: دوشنبه ۱۳۹۵/۱۲/۱۶ – بخش آوایی: دهه اول اسفند ۹۵ – سایر بخش‌ها (ارسال آثار): ۱۳۹۶/۲/۱۰
مهلت ثبت نام تا دو روز قبل از برگزاری مسابقات و ارسال آثار است.
۳. مکان برگزاری تمام مسابقات و ارسال (تحویل) آثار، باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران (به نشانی: ابتدای خیابان ۱۶ آذر، پلاک ۱۶) است.