آیین ورودی نو دانشجویان دانشگاه تهران

برای پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی پیوسته و دکتری عمومی دامپزشکی
آزمون سراسری سال ۱۳۹۵ سازمان سنجش آموزش کشور

۱- از تمامی پذیرفته شدگان دعوت می شود پس از ثبت نام الکترونیکی، روز سه‌شنبه ۱۳۹۵/۷/۶ بر اساس کد رشته محل قبولی از ساعت ۷:۳۰ تا ۸صبح برای شرکت در آئین ورودی دانشگاه تهران به نشانی: خیابان انقلاب، پردیس مرکزی دانشگاه تهران مراجعه نمایند. برای سهولت در حضورمقتضی است بر اساس جدول زیر از درهای ورودی دانشگاه استفاده نمایید.

jadval

۲- همزمان با برگزاری آیین نودانشجویان، برنامه ویژه‌ای برای والدین محترم نودانشجویان پیش بینی شده است که شامل ارائه

مشاوره توسط متخصصان این رشته می باشد. حضور حداقل یک تن از والدین محترم در این برنامه توصیه می شود.

۳- مراحل ثبت نام حضوری و ارائه مدارک مورد نیاز  بر اساس برنامه زمانبندی اعلام شده توسط آموزش دانشگاه و  پردیس/

دانشکده مربوط (محل قبولی) پس از اتمام آیین نودانشجویان صورت خواهد پذیرفت.

۴- برای ورودنو دانشجویان همراه داشتن کارت ملی و همراهان نودانشجویان (والدین محترم) به دانشگاه ارائه مدارک رسمی

احراز هویت (کارت ملییا شناسنامه عکس دار و …) الزامی است.

دانشجوی گرامی

در صورت تمایل برای شرکت در مسابقه مهر۹۵- ویژه نودانشجویان سال ۱۳۹۵ دانشگاه تهران اینجا را کلیک نمایید.