برگزاری کارگاه آموزشی کارشناسان فرهنگی دانشگاه تهران – زمستان ۹۵

به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران،در ادامۀ برگزاری دوره‌های توانمندسازی کارشناسان فرهنگی دانشگاه تهران، کارگاه آموزشی ((برنامه‌ریزی و ارزیابی فرهنگی در دانشگاه‌ها)) برگزار شد. در این کارگاه آموزشی که روز سه‌شنبه پنجم بهمن ۹۵ در محل باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد، تعداد ۳۷ تن از کارشناسان فرهنگی از حوزۀ ستادی معاونت فرهنگی و واحدهای آموزشی دانشگاه تهران حضور داشتند و مباحث ذیل در چهار نشست پیاپی و به مدت ۸ ساعت ارائه گردید.
برنامه‌ریزی و مدل‌های آن در سازمان‌های فرهنگی، معرفی انواع برنامه‌ریزی فرهنگی و دیدگاه‌های متداول، گام‌های بر نامه‌ریزی، روش و فنون برنامه‌ریزی، شاخص‌ها و استانداردهای حوزۀ ‌فرهنگی دانشگاه‌ها، ‌ارزیابی فرهنگی دانشگاه از سرفصل‌های مطرح شده در این کارگاه بود که پس از ارائه توسط مدرس کارگاه، بر اساس کار گروهی اجرا و ارائه می‌‌شد. این کارگاه آموزشی یک روزه پس از تکمیل فرم نظرسنجی توسط فراگیران،‌ در ساعت ۱۶ به پایان رسید.
شایان ذکر است به منظور توانمندسازی کارشناسان فرهنگی دانشگاه، دو دورۀ آموزشی دیگر در روزهای ۷ و ۱۴ دی ماه ۹۵ با عناوین ((اجرای خط‌مشی‌های فرهنگی مبتنی بر مدل مشارکت دانشجویان)) و ((فضای مجازی و آسیب‌شناسی فرهنگی آن)) برگزار شده بود.

گزارش تصویری از برگزاری این دوره آموزشی